Antifa-twink

sarjispiirtaja

brushtest

Skannaus 8museo

Skannaus 7lkjh

boysboys

sonni

///

Hei lukijat! 💕

Ajattelin muuttaa blogikonseptia sen verran, että julkaisen sarjakuvia yksittäisinä päivityksinä kuukausittaisen koontipäivityksen sijasta. Päivityksiä tulee siis olemaan jatkossa useammin ja blogi pysyy selkeämpänä.

Ensi päivitykseen!

💌

4 kommenttia - “Antifa-twink”

 1. sonta Kirjoittaa:

  Ihan mielenkiinnosta tuli tosta sarjissarjiksesta mieleen että ootko miettiny yhtään graafisen suunnittelijan uraa vai onko sun mielenkiinto enemmän taiteellisesti vapaammas sisällössä?

 2. jelden Kirjoittaa:

  Mun pääasiallinen mielenkiinnonkohde on varmaan piirtää/maalata hyviä juttuja. Mielenkiinto laajentuu kuitenkin koko visuaalisen taiteen kenttään ja siksi olisi tosi kiva osata käyttää graafisen suunnittelijan ohjelmistoja. Sitä kautta olen siis harkinnut opintojakin, mutta en ole ainakaan toistaiseksi menossa opiskelemaan mitään. Käytännössä oon kyllä tehnyt graafisen suunnittelijan tehtäviä, vähän rosoisemmin vaan kuin ammattilainen… ;-)

 3. ruura Kirjoittaa:

  Siis tää merkintä! <3 Noi omakuvat ja boys boys boys <3 <3 <3 Mä en tiedä montako vuotta oon sua seurannut ja ihaillut. Susta voi kuule vieläkin tulla MITÄ VAAN ;)

 4. jelden Kirjoittaa:

  heiii kiitos oikein kovasti ruura! :) <3 piristit mun päivää.

Jätä vastaus