SV puhetta ja kuvitusta sukuelimistä, seksistä ja kuukautisista

luyfdblog

Nimetön-1blogi

////

Nimetön-7blogi

///

tiesitteksblogi

Nää on siis juttuja, jotka oisin halunnu oppii yläasteella, mutta oon oppinu vasta myöhemmin ja haluun et kaikki muutki tietää! (Ja tietysti disclaimer en ole tieteilijä, korjatkaa please jos oonkin puhunut ihan höpöjä!)

tsblog

2 kommenttia - “✿”

  1. Orgasmi Kirjoittaa:

    Orgasmi voi olla vaikeesti määritettävä, musta on vähän epäreilua kuitenkin väittää että kaikki orgasmit on klitorisorgasmeja. TMI itselle parhaat orgasmit tulee kohdunkaulaa ja anusta hyväillessä jotka ei itsessään oo suoranaisessa yhteyksissä klitorikseen. Kavereilta kuultua myös mm korvasta saatu koko kehollinen orgasmi.

  2. jelden Kirjoittaa:

    Kiitos viestistä! Oon ollut siinä käsityksessä, että orgasmin voi toki saavuttaa ilman suoraa klitorisstimulaatiota, sillain kiihotus + lantionpohjan lihakset – kombolla, ja että kyseessä on siinäkin tapauksessa klitorisorgasmi. Mutta joka tapauksessa totta, että oon hyvinkin saattanut vetää tässä mutkan turhaan suoraksi.

Jätä vastaus